zondag 11 juni 2023

11 juni: Helena - Missoula

Via de 12 west en Interstate 90 west naar Missoula. Onderweg op een rest area knipte Mari nog even zijn nagels en dronken we koffie. 

In Missoula eerst naar de Southgate Mall gereden, maar dat bleek geen echte Mall te zijn, maar allerlei grote winkels buiten. Er was wel weer een Big Dipper maar deze keer geen dropijs gekocht. Er stonden mooie bronzen beelden. Mari ging met Abraham Lincoln en Ronald Reagan op de foto.

Daarna naar het baseballstadion van de PaddleHeads gereden. Vlakbij kunnen parkeren voor $ 5 cash. Daarna kaartjes gekocht en het stadion in. De wedstrijd was tegen Great Falls in de Pioneer Baseball League. Dit is een veel lager niveau dan de Major of Minor League. Toch leuk en veel enthousiaste fans. Voedsel genoeg te koop en veel toiletten. Het bier kon ook per emmer worden ingeslagen. We hadden mooie plaatsen halverwege het eerste honk. Mari had nog het geluk om een bal te kunnen bemachtigen, die voorbij kwam rollen. We wonnen ook nog een zak pelpinda’s, maar die gaven we meteen wee aan een jongetje, die hem zooooo graag had gewonnen. Later deelde hij de zak met zijn broertje en nog 2 zusjes. Uitslag 7-3 voor de thuisclub. Vlak na de 7e inning begin het in de verte te onweren en bliksemen, dus werd de wedstrijd gestaakt en iedereen werd verzocht om naar zijn auto te gaan voor de veiligheid. 

Wij gingen direct naar ons motel. We slapen vannacht in de Quality Inn en hebben weer een ruime suite. Vanavond gegeten bij de Cracker Barrel, waar we een kwartiertje buiten moesten wachten, omdat het erg druk was. Vandaag 205 km gereden. Temperaturen tot 22 graden. 



































2 opmerkingen:

  1. Leuke auto’s en dapper geen ijsje dit keer. En pelpinda’s weggegeven , goede daad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh je oh je wij weer Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen