woensdag 14 juni 2023

14 juni: Cranbrook - Grand Forks

Vandaag zou het een regendag gaan worden, dus dan maar wat extra kilometers rijden. Getankt bij Chevron en op pad via de 95 zuid en de 3 west. 

Onderweg nog gestopt bij één van de vele fruitstands. Een tijdje leuk staan praten met de eigenaresse, die vertelde dat zij haar boodschappen regelmatig ging doen in Spokane WA. 

In Creston de koffie op bij Tim Hortons. Hier bleef het super druk in de drive thru. Het waren vooral trucks! Onderweg waren ze volop bezig een aardverschuiving op te ruimen.

Hierna weer via de 3 west verder en de bewolking kwam steeds lager te hangen. We moesten flinke stukken rijden door de wolken met minder dan 100 meter zicht. In Salmo een lichte lunch op bij The Dragonfly Café. Kort voor onze auto stak er nog een dier over en dat bleek een vos te zijn. Later in het dorp zagen we nog wat hertjes. 

Nog wat door het dorp gewandeld. We zagen een heel oude brug.😂 Verder veel muurschilderingen. Mari had veel belangstelling voor die van Marilyn Monroe.

We slapen vannacht in de Grand Forks Inn. Gegeten bij Clyde’s Pub en Mari heeft hier een heerlijke shepherd’s pie op. Vandaag 342 km gereden. Temperaturen vanmorgen 8 graden, in de wolken 4 graden en einde middag 16 graden en droog. 





































4 opmerkingen:

  1. Weinig zicht inderdaad . En die oude man (Mari dus) heeft geen interesse in Marilyn Monroe maar alleen in haar decolleté. Snoeperd 😜🤣. Veel plezier nog . Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groetjes van hier aan daar.
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik mis de yoghurt?? Gr.... Mark

    BeantwoordenVerwijderen