zaterdag 17 juni 2023

17 juni: Vernon - Salmon Arm

Vanmorgen vanaf 10 uur was er een grote “braderie” in Vernon, dus direct vanaf ons motel er naartoe. Er was voor kinderen van alles te doen en er waren uiteraard ook veel foodtrucks. Links en rechts wat muziek en ook een fanfare. De brandweer was er ook en deelde helmen uit aan de kinderen. Koffie gedronken bij The Boarding House, waar je ook binnen bordspellen kon doen. Er stonden er honderden. 

Daarna via de 97 noord en de 97A noord tot Armstrong gereden. Hier in een park onze yoghurt gegeten. Onder het eten kwam er een stukje verderop een tak van een boom omlaag gevallen en miste de mensen aan een picknicktafel maar net. Ook even binnen gekeken bij Village Cheese. 

Dan naar Farmer John’s in Grindrod. Hier wat Haskap Berries gekocht en meteen opgegeten. Beetje zuur maar erg lekker. In de winkel werden ook spullen uit Nederland verkocht, o.a. van het merk gwoon. Zelfs potjes jam uit Dodewaard. Even bij de melkrobot staan kijken. De leuke dame die we in 2017 hier hebben gesproken, werkte er niet meer, dus dat was jammer. 

Daarna via de 97A noord en de 1 west naar ons motel, de Travelodge in Salmon Arm. Hier nog naar de haven gegaan en daar wat gewandeld, ook over de pier. Na het eten boodschappen gedaan bij de Walmart. Thuis ons toetje op, Mari een leuke kleur van Kool-Aid, waar zijn ontlasting de komende dagen flink van zal verkleuren. We houden jullie op de hoogte. 🤣 

Vandaag 93 km gereden en ruim 11.000 stappen gelopen. Temperaturen tot 24 graden.











































1 opmerking:

  1. Monique Van Vendeloo18-06-2023, 20:39

    Wat is er al veel voorbij gekomen. Regen zon sneeuw, lange broek, korte broek. Bijzondere dieren planten. Maar ook in personen een heel divers scala! Voor ons erg leuk maar ook bijzonder om mee te mogen kijken als toeschouwer.
    Voor jullie die in de live show zijn een weer onvergetelijke ervaring. Bedankt dat we jullie publiek mogen zijn 😘

    BeantwoordenVerwijderen