zaterdag 3 juni 2023

3 juni: Ontario - Twin Falls

Bij ons motel buiten ontbeten. De kat had in verhouding dezelfde afmetingen als zijn baasje. 

Via Interstate 84 oost op pad naar Boise. Eerst de State Capitol bezocht. We hadden geluk en konden vlakbij parkeren. 3 uur voor slechts $ 4, waar vind je dat nog. In de State Capitol veel marmer, dus het mocht indertijd wel wat kosten. Onze naam in het gastenboek ingeschreven. In het park vlakbij was iets te doen voor kinderen, want er waren er veel met hun ouders. 

Hierna een wandeling gemaakt naar het Idaho Anne Frank Human Rights Memorial. In 1995 was er een rondtoerende Anne Frank “tentoonstelling” in de USA en in navolging hiervan is in Boise in 2002 dit monument neergezet. Nog even naar de Snake River gewandeld. 

Bij de enorme Bieb kon je de geleende boeken in een drive thru in een brievenbus gooien. Onderweg terug gestopt en een praatje gemaakt bij een demonstratie voor minder wapens. 

Bij een truckstop even naar het toilet geweest. Op de volgende rest area de koffie gedronken. Wat zwaluwen hadden er hun nestje gemaakt. Bij Bliss de Interstate verlaten en verder gereden over de 30 oost. Nog eens gestopt bij de Snake River waar een paar watervallen omlaag kwamen. 

We slapen vannacht bij de Holiday Inn en hebben een prachtige kamer met een king bed. Voor het eerste gegeten bij Perkins en dat beviel goed. Vandaag 309 km gereden en bijna 11.000 stappen gelopen. Temperaturen tot 26 graden. 

Mari vanavond voor de 3e keer naar de kapper geweest. Dickie nog nul keer.














































3 opmerkingen:

  1. Die State Capitals zijn toch altijd een bezienswaardigheid. En wat leuk die zwaluw. En weer een joekel van een kamer. Groetjes Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi 👍
    Groetjes Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mega hotelkamer zeg
    Mooie foto's weer

    BeantwoordenVerwijderen