vrijdag 2 juni 2023

2 juni: Burns - Ontario

Vandaag weer een saaie dag via de 20 oost. Onderweg een tijdje moeten wachten vanwege wegwerkzaamheden. Er wordt in de landbouw flink wat gesproeid om het land vruchtbaar te maken. 

In Vale gestopt voor de lunch bij Mal’s Diner. Er waren mooie muurschilderingen te bezichtigen. Ook even binnen gelopen bij een seniorencentrum (een soort JOOP zoals in onze woonplaats😀). Hier was een yard sale gaande. Leuk gesprek gehad met de dames die de tent runden. De Vale Rodeo wordt gehouden sinds 1914 en dat willen ze weten ook.

 Ons einddoel van vandaag was Ontario (Oregon). Onderweg waren we weer een tijdzone gepasseerd, dus we misten vandaag 1 uur. Het verschil met Nederland is nu weer 8 uur (vroeger). We slapen vannacht in de Ontario Inn, mooi motel en alles op de begane grond. Ook hier nog ouderwetse sleutels. Vandaag 220 km gereden. Temperaturen tot 26 graden. 
































5 opmerkingen:

  1. De verkeerde Ontario! Je moet die ander hebben 🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, die overnachting ziet er luxe uit zeg, helemaal top 👌. Weer een leuk verslag met foto’s, dank je wel.
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral die foto met de muurschilderingen FANTASTISCH!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waar reden jullie nu achter??? Wegwerkzaamheden??? En Mari met nieuwe vlam?? Inderdaad een soort Joop met gebreide poppetjes of zoiets . De muurschilderingen zijn mooi. Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen