donderdag 15 juni 2023

15 juni: Grand Forks - Osoyoos

Via de 3 west naar Osoyoos. Onderweg weinig te doen, dus ineens er heen. Gestopt bij het uitzichtpunt op Osoyoos. Was wel erg heiig, maar het kan ook komen door rook van bosbranden in Alberta. Een vrachtwagen met hout kwam naar boven kruipen en de chauffeur toeterde naar ons. 

Uiteraard eerst bij Tim Hortons koffie gedronken. Hier stond een man met een deels gerestaureerde gele Chevrolet, waar hij erg trots op was. 

Daarna naar het visitor center, waar een erg behulpzame medewerkster ons van alles vertelde. Dan naar Spotted Lake gereden. We hadden de hoop hier een wandeling omheen te kunnen maken, maar het was helaas volledig afgesloten en verboden. 

In een fruitstand was kersen gekocht en deze meteen opgegeten bij ons bakje yoghurt. Daarna een wandeling gemaakt over de Canal Walkway, die langs boomgaarden aan de ene kant en een soort woestijngebied aan de andere kant voerde. Helaas geen ratelslangen gezien. 

Daarna naar Boundary Motel, waar we vannacht zullen slapen. Een kamer met keuken en een slaapkamer met badkamer. Een motel met een echte sleutel.

Dan naar Rattlesnake Canyon, een soort pretpark voor kinderen, waar je ook kon minigolfen. Een prachtige ruime baan met leuke hindernissen. Dickie deed er alles aan en speelde zelfs met een gouden bal, maar Mari werd winnaar in 49 - 53. Daarna was er dropijs.

Vanavond gegeten bij Boston Pizza. Vandaag 155 km gereden en ruim 10.000 stappen gelopen. Temperaturen tot 28 graden. 











































3 opmerkingen:

  1. Leuke gele chevrolet. En dat dropijsje ziet er weer heerlijk uit. Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al met al weer heel mooi 👍
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Potje midgetgolf altijd 🙂

    BeantwoordenVerwijderen