donderdag 11 mei 2023

11 mei: Flagstaff - Williams

Afgelopen nacht werden we, volgens afspraak, tegen 3 uur gebeld door Berry, omdat Willy vandaag om 12 uur haar afscheid vierde bij Regina Coeli. Zo kon Dickie op deze manier toch even met Willy praten. 

Vandaag via de 89A zuid naar Sedona, bekend van de rode rotsen. Bij het uitzichtpunt op de 89A stonden weer veel verkopers met hun sieraden. Niks gekocht. Intussen was de GPS van de navigatie uitgevallen. Kwam dat nu al door de in Sedona voorkomende vortex? 😂 

In Sedona geparkeerd en gaan wandelen. Een straat vol souvenierwinkels, galeries en restaurants. Er staan links en rechts wel mooie beelden. Besloten om koffie met gebak te gaan eten, waar Leo en Corrie ons 13 jaar geleden hebben getrakteerd. Na wat zoeken en vragen gevonden, mede door de oude foto’s te bekijken uit 2010. Exact hetzelfde terras en ook dezelfde taart van toen besteld en samen gedeeld. Het werd opnieuw worteltaart! 

Dan door de 179 zuid op, waar enkele uitkijkpunten liggen. Ook naar de Chapel of the Holy Cross, waar we een kaarsje opstaken voor vrienden die het nu zwaar hebben. Intussen werkte onze navigatie weer normaal en dat was fijn. Nu weer de 179 noord op terug naar Sedona. 

Vanmiddag dan via de 89A noord en Interstate 40 west naar Williams gereden. Hier nog flink wat door het dorp gelopen. We slapen de komende 2 nachten in Motel Celilo. Vandaag 165 km gereden en 11.000 stappen gelopen. 




































8 opmerkingen:

  1. Het is niet te hopen dat het dezelfde taart was als toen ;) Geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was ook heel lekker Yannick. Gr., Dickie

      Verwijderen
  2. Wat ontzettend aardig dat je midden in de nacht bent opgestaan om met Willy te bellen zodat je haar nog even kon spreken op de dag van haar afscheid. En zelfs ik heb je heel kort gesproken en gezien, super leuk! Zoals ik al zei gaat hier alles prima, maar je hebt mij ook heel goed ingewerkt, dikke 10 daarvoor :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Was ook leuk haar even gezien en gesproken te hebben. Fijn dat het goed gaat en bedankt voor je compliment. Gr., Dickie

      Verwijderen
  3. die stalkers ook altijd midden in de nacht :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meestal ben ik de stalker, maar nooit om drie uur s nachts. Was er blij mee. Gr., Dickie

      Verwijderen
  4. Wat een taart, maar die hadden jullie wel verdiend door midden in de nacht toch afscheid van een collega te nemen. Klasse
    Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen