woensdag 24 mei 2023

24 mei: Lodi - South Lake Tahoe

Vanmorgen ontbeten bij een lokaal restaurant waar de treinen rondreden en ook in diverse vitrines stonden opgesteld. 

Daarna via de 88 oost op weg. Onderweg heel veel kersen! Op de 88 oost bleken verder een paar mooie bergpassen op te liggen, o.a. de Carson Pass van iets meer dan 2.600 meter hoogte. De weg was wel overal goed. Onderweg weer heel veel sneeuw en bovenin de bergen ligt nog steeds op plaatsen een flink pak. Het was bovenop ook erg fris, een graadje of 8. 

Verderop de 89 noord genomen naar South Lake Tahoe. Eerst alles gelost bij ons motel en dan nog een stuk de 89 noord op gereden tot een mooi uitzichtpunt op de baai van Lake Tahoe. Net toen we hier aan kwamen, begon het wat te regenen, dus jasjes aan en de plu mee. Dat bleek nodig want even later stonden we midden in een behoorlijke hagelbui. 

In South Lake Tahoe staan ook een paar grote casino’s en we aten even bij Harveys. Niet gegokt! We slapen vannacht bij Quality Inn motel. Vandaag 254 km gereden en temperaturen tot 24 graden, maar einde middag een stuk frisser. 

































3 opmerkingen:

  1. Alweer een mooie reportage super!!
    Jan en Gonda 👍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt daar ook van alle weer. Maar wel weer schitterende foto’s. Jullie zien nog eens wat. Daar kun je de eerste jaren wel mee vooruit. Gr Bertus en Fientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad zon en warm koud en regen en hagel en sneeuw. Van alles wat. Zijn de kersen lekker of nog niet rijp??? Leuk die treinen. Prachtige reportage . Groetjes Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen