dinsdag 30 mei 2023

30 mei: Yreka - Klamath Falls

Via Interstate 5 noord tot Medford. Tussendoor gestopt bij het Welcome Center van Oregon en verderop getankt bij de Shell in Phoenix, Oregon, dus geen self service, maar full service. Zelf tanken is in Oregon bij de wet verboden, behalve bij onbemande stations, b.v. in de nachtelijke uren. 

Dan via de 62 oost verder naar Crater Lake National Park. Bij het bord van Crater Lake snel weer de auto in gerend vanwege het enorme aantal muggen. In verband met heel veel sneeuw slechts 2 uitzichtpunten te bereiken. Eerst bij het visitor center en dan nog snel even naar Observation Point aan de west rim, waar het uitzicht het mooist is. Hier nog wat gewandeld, want de weg was afgesloten. Ook een jong Hollands stel tegen gekomen, dat met een Escape bus (verlengde) op pad was. Leuk even gekletst en ervaringen uitgewisseld. 

Daarna via de 62 oost en de 97 zuid door naar Klamath Falls. We slapen vannacht bij de Days Inn. Vandaag 340 km gereden. Temperaturen bij Crater Lake ongeveer 13 graden, later op de dag tot 25 graden. 


























6 opmerkingen:

  1. Weer mooie foto’s en zo te zien alle dagen weer genoeg te zien fijne tijd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto’s en leuk verslag
    Groetjes van Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Monique Van Vendeloo31-05-2023, 20:48

    Dat meer!!!!!.......

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig die sneeuw en dat neer en leuk die data in de sneeuw, en dan jullie erbij. Ook mooi zo’n weg en gezellig campertje zo te zien. Ook wel wat voor ons??? Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier het jonge stel: bedankt voor de tips in Alaska. We hebben het briefje gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen