donderdag 18 mei 2023

18 mei: Ridgecrest - Tulare

Vandaag een verplaatsingsdag, d.w.z. niks bijzonders onderweg. 

Via de 178 west richting Bakersfield. Prachtige weg. Onderweg veel yucca’s die begonnen te bloeien. Bij Lake Isabella erg veel campers langs het water. Verderop stortte de rivier zich naar beneden met veel geweld en lawaai. Vaak gestopt, want erg mooi om dit te zien. 

In Bakersfield even een broodje genomen bij de Subway en dan verder via de 178 west en weer later de 43 noord. Onderweg heel veel rundveebedrijven. Ook veel fruit, o.a. appels, pistachenoten en zaken die voor ons nog niet te benoemen waren, gezien de knoppen die we niet kennen, misschien abrikoos of perzik, wie het weet, mag het zeggen. 

Vanavond gegeten bij Apple Annie’s, waarvan Dickie zich herinnerde dat we hier ook in 1991 al hebben gegeten. Een lekker kopje erwtensoep bij 35 graden hoorde erbij. Vandaag 314 km gereden. Maximum tot 35 graden. 

Vanaf morgen gaat het tempo omlaag, mede omdat we een dag of 5 voorlopen op ons schema. 

























8 opmerkingen:

  1. Wederom mooie foto's en video's.
    Dat is geen riviertje om te gaan pootjebaden. Op de foto zijn ook kiwi's te zien. Rustiger aan is ook niet verkeerd, beter dagen voor te lopen dan andersom. Groetjes Monique en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou de afgelopen 4 dagen weer prachtige foto’s. Heel leuke met de twee Dickies en de kippensoep en prachtige Beehive’s en nog meer wat ik niet weer. Oh ja heerlijke pannenkoeken en een paar oude schoenen.
    In ieder geval nog steeds een feest van genieten. Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Daar in dat wilde beekje had ik bij temperaturen toch op zijn minst mijn p.....n in gestoken. Mits je er fatsoenlijk bij kon komen natuurlijk. Groeten, Mark

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto’s en en een leuke trip 🙏
    Groetjes Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi vakantiegangers mooie foto’s weer geniet er van gr Mijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Via SW Ontario naar Calgary kan best in vijf dagen 🤔

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En ook weer 5 dagen terug 😭

      Verwijderen
    2. Ik begrijp nu dat jullie naar Calgary willen komen 😀

      Verwijderen