zondag 14 mei 2023

14 mei: Laughlin - Las Vegas

Vandaag van de ene gokstad naar de andere. Op weg via de 163 noord en de 95 noord richting Las Vegas. Onderweg bij Searchlight de auto volgetankt. Verder via Interstate 11 noord en Interstate 215 noord direct door naar het Las Vegas Ballpark. 

We hadden kaartjes gekocht voor de baseballwedstrijd tussen de Las Vegas Aviators en de Albuquerque Isotopes. De wedstrijd zou om 12.05 uur beginnen en we waren er al tegen half 12, dus mooi op tijd. We hadden geluk met onze plaatsen, want we zaten lekker uit de zon. Het was inmiddels al rond de 30 graden.

 Mrs. Nevada, moeder van 6 kinderen, mocht de eerste bal gooien en daarna werd door een meisje van 15 jaar het volkslied gezongen. De wedstrijd begon spannend met aan beide kanten een aantal homeruns. Uiteindelijk werd het 15-10 voor Las Vegas. 

Dan naar ons hotel, waar we de komende 3 nachten zullen slapen, Rio All-suites hotel en casino. Het zelf inchecken gaf problemen, dus dan maar naar de front desk, waar een rij mensen stond te wachten. Na bijna een uurtje wachten aan de beurt en het inchecken verliep nu erg soepel. We zitten op verdieping 4 van in totaal 20 in een kamer van 56 m2. Temperaturen vandaag maximaal 34 graden. 206 km gereden en ruim 12.000 stappen gelopen. 



























1 opmerking:

  1. Mooi dat jullie nog kaartjes konden kopen en aanwezig konden zijn bij de wedstrijd.
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen