maandag 8 mei 2023

8 mei: Mexican Hat - Chinle

Vanmorgen eerst nog even terug naar Forrest Gump Point. Nu met de zon aan de goede kant. Was niet zo druk als gisteren. Nog meer foto’s gemaakt. 

Dan de 163 noord op langs de Mexican Hat, die we niet op de foto hebben, richting Goosenecks State Park, entree $ 5, dus nooit te duur, (via de 261 en de 316, smal en steil, maar wel asfalt). Wat foto’s gemaakt en met een kwartiertje weer verder. 

Stukje doorgereden naar Bluff om de Twin Rocks nog eens terug te zien. Daarna via de 191 zuid richting Chinle, ons eindpunt van vandaag. 

Hier eerst even geluncht bij Denny’s. Dan naar het visitor center van Canyon de Chelly National Monument. Plattegrond gekregen en op pad om de south rim te gaan rijden. Op de diverse uitkijkpunten gestopt met als laatste Spider Rock, die als een naald in de vallei staat. 

We slapen vannacht bij de Holiday Inn. Vandaag 307 km gereden en temperaturen tot 24 graden. Dickie heeft me vanavond voor de 2e keer geknipt. Ik zat op een kappersstoel die verdacht veel weg had van een toiletpot…….. 


























1 opmerking: