woensdag 3 mei 2023

3 mei: Torrey - Panguitch

Bij ons motel van gisteren kon je ook slapen in een huifkar, maar dat was niks voor ons. Vanmorgen in Torrey meteen de 12 west op richting Escalante. Pittige weg door de bergen die ons tot 2.928 meter voerde. Nog steeds veel sneeuw overal. 

Verderop liep de weg dwars door het Grand Staircase-Escalante National Monument. Weer een heel ander landschap en toch weer mooi. 

In Tropic konden we al goed zien, dat we Bryce Canyon National Park naderden. Iets verder bij Bryce dan de 63 zuid op en even rondgekeken bij Ruby’s Inn. Daarna het park in en direct doorgereden tot het eind op ruim 2.800 meter, Rainbow Point. Ook hier nog heel veel sneeuw, op plaatsen wel een paar meter. Op de terugweg bij diverse uitkijkpunten gestopt en foto’s gemaakt. Ik plaats er vast een paar. Morgen gaan de we hele dag het park in, dus dan meer foto’s. 

Temperaturen onderweg tot 22 graden, in Bryce 11 graden en later in Panguitch 17 graden. Net voordat we Bryce uit reden, zagen we in de verte flinke buien omlaag komen. Op weg naar ons motel nog wat foto’s gemaakt van de Red Canyon. 

Ook hier heeft het vanavond wat geregend. We slapen de komende 2 nachten in Blue Pine Motel in Panguitch, dat al sinds 1903 door dezelfde familie wordt beheerd. Vandaag 286 km gereden. 

Ik (Mari) wil iedereen bedanken voor de felicitaties, in welke vorm dan ook, voor mijn 73e verjaardag. Het was hartverwarmend en heel fijn om ze allemaal te lezen. 





























4 opmerkingen:

  1. Lang zal hij leven in de gloria! Hinderde piep hoera!!! Groetjes van Netty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verdickie wat mooi allemaal weer. En zo hoog , blij dat je het met een auto lekker op je gemak kunt doen. Heerlijk. Zo mooi om jullie te zien genieten. Die selfiestick werkt goed🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh je dat was ik weer Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Monique Van Vendeloo05-05-2023, 13:41

    Prachtig weer!

    BeantwoordenVerwijderen