maandag 15 mei 2023

15 mei: Red Rock Canyon & Fremont Street

We lopen nu al 9 weken op dezelfde schoenen 🥾. Vanmorgen ontbeten bij IHOP en daarna op weg naar Red Rock Canyon. Er bleek ook hier een timed entry nodig te zijn om binnen te komen en die hadden we niet. De man aan het loket was erg coulant en bezorgde ons ter plekke het permit voor $ 2. Hier de scenic drive gereden en op alle uitzichtpunten gestopt. Geen schildpadden gezien, behalve op het waarschuwingsbord.  

Na de middag naar de wasserette, want onze kleren raakten weer op. Hier ook meteen onze yoghurt gegeten. Daarna naar ons hotel om alles weer netjes in de koffer te krijgen. 

Einde van de middag naar Fremont Street gereden en daar om even over half zes geparkeerd. Om 18 uur de lichtshow gezien en vooral gehoord. Gegeten bij Binions, fish and chips. Om 19 uur nogmaals de lichtshow en toen hadden we het toch wel gehad. We zijn geen 25 meer……… 

Terug gereden over de strip omdat het al bijna donker was. Veel lichtreclames bij alle casino’s 🎰. Net voorbij de Flamingo was een ongeluk gebeurd. Hierdoor ruim drie kwartier onderweg over ongeveer 10 km. Vandaag 37 graden. 104 km gereden en 11.000 stappen gelopen.











































5 opmerkingen:

  1. Het is net als met banden, op tijd wisselen om geen klapband/voet te krijgen.
    Indrukwekkend om alles digitaal mee te maken. Laat staan hoe het in het eggie is.
    Groeten uit Aalst. Jan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alweer een mooi verslag en leuke foto’s. Die schoenen das nog een dingetje 🫢. Wat een lekkere pancakes met toebehoren (zo te zien).
    Nog veel genietingen daaro 👍
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ouwe schoenen lopen het lekkerst. Mari vind die disco muziek vast heel mooi. Weer prachtige plaatjes. Houd wel de hand op de knip in die gokstad. Henk en Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nelleke den Daggelder18-05-2023, 12:52

    Niks gekocht in de Pawnshop?

    BeantwoordenVerwijderen